Ton en Tieneke

Een nieuwsbrief van Ton en Tieneke

Indien u op de hoogte wilt blijven, het laatste nieuws wilt lezen over onze collecties en bijzondere acties, of tips wilt hebben, abonneer u dan op de gratis Ton en Tieneke Nieuwsbrief. Klik hier en schrijf in!


Ton en Tieneke Nieuwsbrief


Nieuwsbrief juli 2022

 

 

Het verleden is even leuk om bij stil te staan, met een vertederde blik op foto’s van toen. Maar Ton & Tieneke zijn niet de mensen om lang met vroeger bezig te blijven. Hun leven en hun werk gaan immers verder, en u zult als klant altijd weer verrast worden met nieuwe mooie dingen.

Ton en Tieneke

 • 31 December 2022
  de volgende stap
  in ons leven!

  In 1972 begonnen we jong en vol enthousiasme onze winkelwerkplaats aan de Zwartjanstraat 85 in Rotterdam. Op 6 oktober 2022 bestaat de zaak 50 jaar. We hebben met heel veel plezier speciale ontwerpen gemaakt en een bijzondere collectie sieraden, horloges en (relatie) geschenken opgebouwd, die zowel eigen werk als kwaliteitsontwerpen van anderen omvat. Het is echter tijd om een volgende stap in ons leven te maken. Per 31 december 2022 houdt onze winkel in de huidige vorm op te bestaan.

 • Goudsmid

  Al sinds 1972 maken we bijzondere sieraden voor speciale mensen. Met veel gevoel voor de vorm, en hoe die bij jou past. Eigenzinnig creatief, anders dan iedereen? Of misschien liever toch wat meer traditioneel? In onze kleinschalige winkelwerkplaats vind je persoonlijke aandacht en heel veel mogelijkheden!

 • Bel of e-mail

  Ton en Tieneke
  Zwart Janstraat 85
  3035 AM Rotterdam
  Telefoon: 010-4657758
  mail:info@tonentieneke.nl

  Privacy verklaring

 • Add-To-TomTom