Ton en Tieneke

Een nieuwsbrief van Ton en Tieneke

Indien u op de hoogte wilt blijven, het laatste nieuws wilt lezen over onze collecties en bijzondere acties, of tips wilt hebben, abonneer u dan op de gratis Ton en Tieneke Nieuwsbrief. Klik hier en schrijf in!


Ton en Tieneke Nieuwsbrief


Nieuwsbrief januari 2022

 

 

Het verleden is even leuk om bij stil te staan, met een vertederde blik op foto’s van toen. Maar Ton & Tieneke zijn niet de mensen om lang met vroeger bezig te blijven. Hun leven en hun werk gaan immers verder, en u zult als klant altijd weer verrast worden met nieuwe mooie dingen.

Ton en Tieneke

 • Goudsmid

  Al sinds 1972 maken we bijzondere sieraden voor speciale mensen. Met veel gevoel voor de vorm, en hoe die bij jou past. Eigenzinnig creatief, anders dan iedereen? Of misschien liever toch wat meer traditioneel? In onze kleinschalige winkelwerkplaats vind je persoonlijke aandacht en heel veel mogelijkheden!

 • Goud, Zilver, Horloges, Design, Geschenken

  Jong en vol enthousiasme begonnen we in 1972 aan de Zwartjanstraat in Rotterdam. Ontwerpen op verzoek vinden we na 40 jaar nog steeds het leukste van ons vak, maar even graag ontvangen we klanten die iets uit willen zoeken uit onze collectie sieraden, horloges en (relatie) geschenken die zowel eigen werk als kwaliteitsontwerpen van anderen omvat .

 • Bel of e-mail

  Ton en Tieneke
  Zwart Janstraat 85
  3035 AM Rotterdam
  Telefoon: 010-4657758
  mail:info@tonentieneke.nl

  Privacy verklaring

 • Add-To-TomTom