Ton en Tieneke

De webwinkel van Ton en Tieneke

Voor onze webwinkel hebben wij een selectie gemaakt uit onze bijzondere collectie design producten,horloges en (relatie) geschenken.

HELIOS - Zeer licht en extreem dun

De Helios van Botta Design is zeer licht en extreem dun en heeft daarom een zeer hoog draagcomfort. Daarnaast is de Helios met veel vakmanschap gefabriceerd. De kast van de Helios bestaat uit drie secties en 8 schroeven. Hiermede wordt de duurzaamheid en de onder- houdsvriendelijkheid van dit horloge onder-streept. Omdat de kast van extreem licht titanium is gemaakt weegt de Helios slechts 28 gram. Het basis model is verkrijgbaar vanaf € 358,00.

De Helios is net zo dik als een Euro muntstuk.

Ton en Tieneke

 • Horloges

  Bijzondere horloges met vernieuwende en adembenemende ontwerpen vormen het tikkende hart van onze collectie. De horloges in onze winkelwerkplaats en in de webwinkel geven je een andere, verrassende, kijk op de tijd.

 • BOTTA DESIGN

  De horloges van Botta Design onderscheiden zich door een ontwerp wat zich richt op de hoofdzaken. Buitenissige attributen en formalistische decoratie worden met opzet weggelaten. De ontwerpen kenmerken zich door duidelijke functionaliteit en een hoge mate van technische esthetiek, die zich uit in de materiaal- keuze en het hoogstaande productieproces. Botta Design gaat er van uit dat een horloge jarenlang mee moet gaan en indruk moet blijven maken in zowel functionaliteit als uiterlijke verschijning.

 • Bel of e-mail

  Ton en Tieneke
  Zwartjanstraat 85
  3035 AM Rotterdam
  Telefoon: 010-4657758
  mail:info@tonentieneke.nl

  Privacy verklaring