Ton en Tieneke

De webwinkel van Ton en Tieneke

Voor onze webwinkel hebben wij een selectie gemaakt uit onze bijzondere collectie design producten,horloges en (relatie) geschenken.

FORTIS - "RED DOT" en "GOOD DESIGN"

In haar bestaan heeft Fortis al diverse prijzen gewonnen voor haar decoratieve en technisch vooruitstrevende ontwerpen. In 2010 werd een eervolle vermelding behaald bij de "Red Dot Awards" en in 2009 werd de "Good Design Award" van "The Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design" gewonnen.

Twee recente prijzen gewonnen door Fortis

Ton en Tieneke

 • Horloges

  Bijzondere horloges met vernieuwende en adembenemende ontwerpen vormen het tikkende hart van onze collectie. De horloges in onze winkelwerkplaats en in de webwinkel geven je een andere, verrassende, kijk op de tijd.

 • Fortis

  Hoewel reeds in 1912 opgericht, wordt Fortis vooral geassocieerd met lucht- en ruimtevaart. Opvallende decoratieve ontwerpen en technische hoogstandjes zijn de zaken waarmee Fortis de dacht op zich weet te vestigen. Het Fortis Cosmonauten horloge is een van de bekendste ontwerpen van dit zwitserse bedrijf. Fortis is "hofleverancier" van het ISS (International Space Station). Fortis is ook betrokken bij het "Mars 500" project, waar een 520 dagen durende reis naar Mars wordt gesimuleerd.

 • Bel of e-mail

  Ton en Tieneke
  Zwartjanstraat 85
  3035 AM Rotterdam
  Telefoon: 010-4657758
  mail:info@tonentieneke.nl

  Privacy verklaring