Ton en Tieneke

De webwinkel van Ton en Tieneke

Voor onze webwinkel hebben wij een selectie gemaakt uit onze bijzondere collectie design producten,horloges en (relatie) geschenken.

Jacob Jensen Classic 510/520

De zwarte en zilverkleurige delen van de wijzerplaat van de modellen 510(heren) en 520(dames) uit de Classic serie van Jacob Jensen verbeelden dag en nacht, licht en donker. Als de de eveneens zwarte en zilverkleurige wijzers zich over de wijzerplaat bewegen contrasteren zij met de achtergrond en ziet men slechts het zilveren of zwarte gedeelte van de wijzers.

Classic 510/520 (boven) en Dimension 860 (onder)

Ton en Tieneke

 • Horloges

  Bijzondere horloges met vernieuwende en adembenemende ontwerpen vormen het tikkende hart van onze collectie. De horloges in onze winkelwerkplaats en in de webwinkel geven je een andere, verrassende, kijk op de tijd.

 • Jacob Jensen

  Iedere generatie heeft zijn pioniers, zijn verkenners. Mensen die onze kijk op de wereld en op dingen veranderen. Jacob Jensen is zo'n pionier. Hij heeft onze beleving van alledaagse objecten gewijzigd. Jacob Jensen Design gebruikt een gevestigde werkmethode bij elke nieuwe creatie. Deze methode produceert een ontwerp wat duidelijk is. Het idee, de functie en de schoonheid van het product wordt bij een eerste blik herkend.

 • Bel of e-mail

  Ton en Tieneke
  Zwartjanstraat 85
  3035 AM Rotterdam
  Telefoon: 010-4657758
  mail:info@tonentieneke.nl

  Privacy verklaring