Ton en Tieneke

De webwinkel van Ton en Tieneke

Voor onze webwinkel hebben wij een selectie gemaakt uit onze bijzondere collectie design producten,horloges en (relatie) geschenken.

De tijd volgens NOOKA

De tijd op een Nooka Zen-H wordt weergegeven in 4 balken. De eerste balk geeft geeft de eerste 6 uur en de tweede de uren van 7 tot en met 12. Op de volgende balk worden de minuten getoond en vervolgens op de laatste de seconden. (Op de foto is het 12:40: 42)

De Nooka, geen gewoon horloge.

Ton en Tieneke

 • Horloges

  Bijzondere horloges met vernieuwende en adembenemende ontwerpen vormen het tikkende hart van onze collectie. De horloges in onze winkelwerkplaats en in de webwinkel geven je een andere, verrassende, kijk op de tijd.

 • Nooka

  Nooka werd bedacht door kunstenaar en ontwerper, Matthew Waldman, toen hij terugdacht aan zijn eerste wiskunde les terwijl hij staarde naar een grote wandklok in een Londens hotel. Het verbaasde hem op dat moment hoe weinig mogelijkheden er eigenlijk waren om de tijd weer te geven. Hij schetste ter plekke enkele ideeen op een servet en nam die mee naar New York. De lineaire en grafische weergave van tijd zorgt voor een intiutieve kijk. Nooka horloges staan bekend om hun ingenieuze ontwerp en de hoge kwaliteit van de materialen.

 • Bel of e-mail

  Ton en Tieneke
  Zwartjanstraat 85
  3035 AM Rotterdam
  Telefoon: 010-4657758
  mail:info@tonentieneke.nl

  Privacy verklaring