Ton en Tieneke

De webwinkel van Ton en Tieneke

Voor onze webwinkel hebben wij een selectie gemaakt uit onze bijzondere collectie design producten,horloges en (relatie) geschenken.

Het " Tom Kristensen" horloge

Coureur Tom Kristensen en ontwerper Bo Bonfils werden vrienden door hun passie voor auto's. En daarom reed Tom Kristensen in de Riley MPH Racing Special uit 1935 van Bo Bonfils tijdens de Munkebjerg heuvelrit voor antieke auto's. Timing is een cruciaal onderdeel van zulk soort ritten en dus werd het plan geboren om een race horloge te ontwerpen.

Bo Bonfils horloge

Het "Tom Kristensen" horloge van Rosendahl. Een ontwerp van Bo Bonfils.

Ton en Tieneke

 • HORLOGES

  Bijzondere horloges met vernieuwende en adembenemende ontwerpen vormen het tikkende hart van onze collectie. De horloges in onze winkelwerkplaats en in de webwinkel geven je een andere, verrassende, kijk op de tijd.

 • Rosendahl

  Rosendahl Watches is een onderdeel van Rosendahl A/S, een deens familiebedrijf dat staat voor klassieke ontwerpen. Een Rosendahl product is uw garantie voor compromisloos en praktisch design. De klanten van Rosendahl zijn kwaliteitsbewuste consumenten, die op zoek zijn naar multifunctionele producten, welke tot op het kleinste detail aan hun eisen voldoen.

 • Bel of e-mail

  Ton en Tieneke
  Zwartjanstraat 85
  3035 AM Rotterdam
  Telefoon: 010-4657758
  mail:info@tonentieneke.nl

  Privacy verklaring