Ton en Tieneke

De webwinkel van Ton en Tieneke

Voor onze webwinkel hebben wij een selectie gemaakt uit onze bijzondere collectie design producten,horloges en (relatie) geschenken.

De Ventura W10R SPARC fx

De Ventura W10R SPARC fx is een ontwerp van Hannes Wettstein. Dit digitale horloge van gehard Titanium, is een automaat is. Het heeft dus geen batterij nodig. Het horloge wordt opgeladen door de bewegingen van de pols. Het daarvoor verantwoordelijke mechanisme is aan de achterzijde van dit buitengewone horloge te zien. Indien niet gedragen heeft het een reserve capaciteit voor ca. 90 dagen.

Bo Bonfils horloge

De Ventura W10R Sparc (boven) is een digitale automaat, er is geen batterij nodig.

Ton en Tieneke

 • HORLOGES

  Bijzondere horloges met vernieuwende en adembenemende ontwerpen vormen het tikkende hart van onze collectie. De horloges in onze winkelwerkplaats en in de webwinkel geven je een andere, verrassende, kijk op de tijd.

 • VENTURA
 • De ontwerpers van Ventura zijn bekend om hun attractieve en kenmerkende producten. De huidige Ventura collectie is vorm gegeven door de in Z├╝rich wonende ontwerper Hannes Wettstein. Deze ontwerper benadrukt inhoud en doel en geeft horloges daarom een uiterlijk dat past bij hun functionaliteit. Tot de modellen in onze collectie behoren de Ventura Miss V, de Ventura W10R Sparc fx, de Ventura V-tec Alpha, Delta en Kappa.

 • Bel of e-mail

  Ton en Tieneke
  Zwartjanstraat 85
  3035 AM Rotterdam
  Telefoon: 010-4657758
  mail:info@tonentieneke.nl

  Privacy verklaring