Ton en Tieneke

De webwinkel van Ton en Tieneke

Voor onze webwinkel hebben wij een selectie gemaakt uit onze bijzondere collectie design producten,horloges en (relatie) geschenken.

Stille kracht

Sieraden willen gedragen worden. Uitgestald in een vitrine zijn ze stil en eenzaam - pas op de huid komen ze tot leven. Dat geldt speciaal voor de collectie armbanden en horloges van Bruno Ninaber van Eyben. Ze zijn de gebruiker als het ware op het lijf geschreven. Dat ervaar je zodra je ze aanpast. Ze richten zich dan ook meer op de drager dan op de toeschouwer. De sieraden pronken niet met zichzelf, ze onderstrepen slechts dat de drager ervan iemand is die voor smaak en kwaliteit kiest.

Zo'n armband of horloge, dat wordt je talisman.

Ton en Tieneke

 • Sieraden

  Sieraden zijn, sinds wij begonnen in 1972, de basis van onze collectie. Een selectie van bijzondere ontwerpen in goud, zilver en andere edele metalen van bekende huizen zoals Ernstes Design, Feniom, Frans Zeegers, Jeh Collection, Metal Art, Quinn en Otracosa. Maar ook onze eigen ontwerpen zijn te vinden in onze Winkelwerkplaats.

 • Bruno Ninaber

  Meer zou onnodig zijn, minder onmogelijk. Dit is de stelregel van ontwerper Bruno Ninaber van Eyben wiens oeuvre gekarakteriseerd wordt door stille dialogen tussen vorm, functie, techniek en materiaal. Vanuit een minimalistisch standpunt zoekt Ninaber van Eyben pragmatische oplossingen om functionele objecten te maken, waarbij het eindproduct een po√ętische kwaliteit blijft houden. Veel van zijn werk is opgenomen in belangrijke ontwerpcollecties, waaronder het prestigieuze Museum of Modern Art in New York.

 • Bel of e-mail

  Privacy verklaring

  Ton en Tieneke
  Zwartjanstraat 85
  3035 AM Rotterdam
  Telefoon: 010-4657758
  mail:info@tonentieneke.nl