Ton en Tieneke

De webwinkel van Ton en Tieneke

Voor onze webwinkel hebben wij een selectie gemaakt uit onze bijzondere collectie design producten,horloges en (relatie) geschenken.

TIAZIANA BRACELET 97

Iedere armband bestaat uit 97 roestvrij stalen veren, refererend aan het jaar van hun introductie. De subtiliteit van hun structuur doet denken aan zijde  en hun geringe gewicht contrasteert verrassend met hun talrijkheid.

Inmiddels zijn er jaarlijks talloze nieuwe creaties van de hand van Tiaziana Redavid, het creatieve brein achter La Mollla, verschenen. Het zijn altijd harmonieuze combinaties van kracht, creativiteit, elegance en schoonheid.

Staal, zacht als zijde en verrassend licht.

Ton en Tieneke

 • Sieraden

  Sieraden zijn, sinds wij begonnen in 1972, de basis van onze collectie. Een selectie van bijzondere ontwerpen in goud, zilver en andere edele metalen van bekende huizen zoals Ernstes Design, Feniom, Frans Zeegers, Jeh Collection, Metal Art, Quinn en Otracosa. Maar ook onze eigen ontwerpen zijn te vinden in onze Winkelwerkplaats.

 • La MolLla

  In 1987 bracht de architectuur studente Tiziana Redavid een bezoek aan een fabriek van industriële veren. De vloer lag bezaaid met deze metalen voorwerpen. Ze pakte er een aantal op en deed ze om haar pols. De simple veren kregen plotseling een artistieke uitstraling. Dit inspireerde haar tot het maken van schitterende sierraden welke door hun basis structuur een analogie hebben met Afrikaanse voorwerpen. Molla is Italiaans voor veer en de merknaam Mollla met 3x een L representeert de beweging van de veer.

   

 • Bel of e-mail

  Ton en Tieneke
  Zwartjanstraat 85
  3035 AM Rotterdam
  Telefoon: 010-4657758
  mail:info@tonentieneke.nl

  Privacy verklaring