Ton en Tieneke

De webwinkel van Ton en Tieneke

Voor onze webwinkel hebben wij een selectie gemaakt uit onze bijzondere collectie design producten,horloges en (relatie) geschenken.

De Pion

Het Pion-collier is een prachtig schakelcollier, ontworpen en vervaardigd door Joeri Dijkman. Het collier is uniek doordat het bestaat uit losse schakels die in elkaar gestoken kunnen worden. De lengte van het collier is eenvoudig aan te passen. In de schakels is veel variatie mogelijk door materiaal en kleurgebruik.

Losse schakel van de Pion.

Ton en Tieneke

 • Sieraden

  Sieraden zijn, sinds wij begonnen in 1972, de basis van onze collectie. Een selectie van bijzondere ontwerpen in goud, zilver en andere edele metalen van bekende huizen zoals Feniom, Frans Zeegers, Jeh Collection, Metal Art, Quinn en Otracosa. Maar ook onze eigen ontwerpen zijn te vinden in onze Winkelwerkplaats.

 • Metal Art

  Joeri Dijkman en Mireille Ponsioen vormen sinds 1995 het team van Metal Art. Deze twee goudsmeden werken dagelijks vol passie aan hun prachtige collectie sieraden. De sieraden zijn gemaakt van goud, vaak gecombineerd met titanium en diamant. De vormgeving van het werk is eigentijds en vooruitstrevend. Bij de vervaardiging staan vakmanschap en perfectie hoog in het vaandel van Metal Art. De goudsmeden van Metal Art maken gebruik van eeuwenoude ambachtelijke technieken.

 • Bel of e-mail

  Privacy verklaring

  Ton en Tieneke
  Zwartjanstraat 85
  3035 AM Rotterdam
  Telefoon: 010-4657758
  mail:info@tonentieneke.nl