Ton en Tieneke

De webwinkel van Ton en Tieneke

Voor onze webwinkel hebben wij een selectie gemaakt uit onze bijzondere collectie design producten,horloges en (relatie) geschenken.

Welke sieraden passen bij mijn wereld

De ene dag hebben we behoefte aan rust, de andere dag willen we uitgebreid shoppen en een paar dagen later denken we alleen nog maar aan die zakelijke vergadering die voor de deur staat. Het leven is vol afwisseling en zo moeten ook onze sieraden zijn. Quinn heeft een antwoord voor elke gemoedstoestand.

Quinn sieraden staan voor eenvoud, pure vormgeving en hoge kwaliteit.

Ton en Tieneke

 • Sieraden

  Sieraden zijn, sinds wij begonnen in 1972, de basis van onze collectie. Een selectie van bijzondere ontwerpen in goud, zilver en andere edele metalen van bekende huizen zoals Ernstes Design, Feniom, Frans Zeegers, Jeh Collection, Metal Art, Quinn en Otracosa. Maar ook onze eigen ontwerpen zijn te vinden in onze Winkelwerkplaats.

 • Quinn

  Quinn Scheurle is een van de oudste bedrijven in de Duitse goud- en zilverstad Schwäbisch Gmünd. Door de jaren heen zijn zij trouw gebleven aan hun principe om stijlvolle hedendaagse sieraden te produceren, welke exclusief door de beste juweliers worden verkocht. In de creaties van Quinn is een combinatie te vinden van retro-aspecten en avant-garde details. "Made in Germany" staat borg voor superieur vakmanschap en hoge kwaliteit.

 • Bel of e-mail

  Ton en Tieneke
  Zwartjanstraat 85
  3035 AM Rotterdam
  Telefoon: 010-4657758
  mail:info@tonentieneke.nl

  Privacy verklaring