Ton en Tieneke

De webwinkel van Ton en Tieneke

Voor onze webwinkel hebben wij een selectie gemaakt uit onze bijzondere collectie design producten,horloges en (relatie) geschenken.

Olielampjes "Flicker" van Duo Design

De drie olielampjes, in de vorm van rietjes, kunnen in een glas of vaas gevuld met lampolie geplaatst worden. Ze zorgen voor een unieke sfeer en zijn een perfect cadeau.

De 3 olielampjes "Flicker" en de kaarsenstandaard "Meltdown" ontwerpen van Duo Design

Ton en Tieneke

 • Design

  In zowel onze winkelwerkplaats aan de Zwart Janstraat 85 in Rotterdam, als in de webwinkel hebben we een grote collectie design artikelen van bekende merken zoals; Duo Design, Mono, Rosendahl, Stelton, en Tivoli Audio met ontwerpen van Erniel Vaessen,Gert Jan Vogel, Ralph Krämer, Franz Maurer, Piet Hein, Erik Magnussen en Henry Kloss

 • Duo Design

  De twee ontwerpers Emiel Vaessen (1958) en Gert Jan Vogel (1960) leerden elkaar kennen op de Academie van Beeldende Kunsten te Rotterdam. Na hun afstuderen aan de afdeling Interieurs- en Meubelontwerpen startten zij samen in 1985 het ontwerpburo Duo Design. Duo Design houdt zich bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van een eigen lijn interieurproducten. Door de combinatie van eenvoud en vormgeving, subtiele details en het gebruik van hoogwaardige materialen onderscheiden deze producten zich al duidelijke herkenbare "duodesign's". Op dit moment wordt de collectie over de hele wereld verkocht en liggen een aantal van de ontwerpen van Duo Design in verschillende musea voor moderne kunst en vormgeving.

 • Bel of e-mail

  Privacy verklaring

  Ton en Tieneke
  Zwartjanstraat 85
  3035 AM Rotterdam
  Telefoon: 010-4657758
  mail:info@tonentieneke.nl

 • Add-To-TomTom