Ton en Tieneke

De webwinkel van Ton en Tieneke

Voor onze webwinkel hebben wij een selectie gemaakt uit onze bijzondere collectie design producten,horloges en (relatie) geschenken.

Olielamp(vlamschaal) "Concave" van Mono

De vlam zweeft boven een schaal van edelstaal. De reflektie doopt de gehele ruimte in een zacht licht. De Mono Concave vlamschaal, een ontwerp van Frans Maurer, is er in twee afmetingen met resp. een doorsnede van 20 en 26,5 cm. De Mono Concave heeft in 2005 de "Design Plus Prijs" gewonnen.

De Mono Concave en de wandversie Mono Convex

Ton en Tieneke

 • Design

  In zowel onze winkelwerkplaats aan de Zwart Janstraat 85 in Rotterdam, als in de webwinkel hebben we een grote collectie design artikelen van bekende merken zoals; Duo Design, Mono, Rosendahl, Stelton, en Tivoli Audio met ontwerpen van Erniel Vaessen,Gert Jan Vogel, Ralph Krämer, Franz Maurer, Piet Hein, Erik Magnussen en Henry Kloss

 • Mono

  Mono is een middelgroot familiebedrijf gevestigd in Mettmann Duitsland. Mono is origineel, denkt visionair, handelt moedig en met hartstocht. Mono geeft vorm aan het leven, met tijdloze objekten voor het dagelijks gebruik in de traditie van het Bauhaus. Mono is een merk voor designprodukten, dat bij Designkenners een kultstatus geniet.

 • Bel of e-mail

  Privacy verklaring

  Ton en Tieneke
  Zwartjanstraat 85
  3035 AM Rotterdam
  Telefoon: 010-4657758
  mail:info@tonentieneke.nl