Ton en Tieneke

De webwinkel van Ton en Tieneke

Voor onze webwinkel hebben wij een selectie gemaakt uit onze bijzondere collectie design producten,horloges en (relatie) geschenken.

Rosendahl in onze collectie

In onze collectie bevinden zich diverse ontwerpen van het merk Rosendahl. Naast horloges van ontwerpers zoals Bo Bonfils, ook onder andere de citroenpers van Henrik Holbaek en Claus Jensen en de wijnschenker van Erik Bagger.

Citruspers

De aap van Kay Bojesen is gemaakt van teak- en limbahout

Ton en Tieneke

 • Design

  In zowel onze winkelwerkplaats aan de Zwart Janstraat 85 in Rotterdam, als in de webwinkel hebben we een grote collectie design artikelen van bekende merken zoals; Duo Design, Mono, Rosendahl, Stelton, en Tivoli Audio met ontwerpen van Erniel Vaessen,Gert Jan Vogel, Ralph Krämer, Franz Maurer, Piet Hein, Erik Magnussen en Henry Kloss

 • Rosendahl

  Rosendahl International A/S is een deens familiebedrijf dat staat voor klassieke ontwerpen. Een Rosendahl product is uw garantie voor compromisloos en praktisch design. De klanten van Rosendahl zijn kwaliteitsbewuste consumenten, die op zoek zijn naar multifunctionele producten, welke tot op het kleinste detail aan hun eisen voldoen.

 • Bel of e-mail

  Privacy verklaring

  Ton en Tieneke
  Zwartjanstraat 85
  3035 AM Rotterdam
  Telefoon: 010-4657758
  mail:info@tonentieneke.nl