Ton en Tieneke

De webwinkel van Ton en Tieneke

Voor onze webwinkel hebben wij een selectie gemaakt uit onze bijzondere collectie design producten,horloges en (relatie) geschenken.

Stelton Thermoskan

De Thermoskan met zijn unieke kantelende deksel is één van de klassiekers in de collectie van Stelton. Dit ontwerp uit 1977 van Erik Magnussen is nog steeds het best verkopende produkt uit de geschiedenis van het deense bedrijf.

De Stelton "Embrace" vaas is een ontwerp van Christina Halskov & Hanne Dalsgaard.

Ton en Tieneke

 • Design

  In zowel onze winkelwerkplaats aan de Zwart Janstraat 85 in Rotterdam, als in de webwinkel hebben we een grote collectie design artikelen van bekende merken zoals; Duo Design, Mono, Rosendahl, Stelton, en Tivoli Audio met ontwerpen van Erniel Vaessen,Gert Jan Vogel, Ralph Krämer, Franz Maurer, Piet Hein, Erik Magnussen en Henry Kloss

 • Stelton

  De klanten en het team van Stelton geloven sterk aan een "Stelton state of mind". Stelton produkten verrijken het dagelijks leven ! Ervaar het voortdurende genot dat u beleeft aan een met zorg gefabriceerd Stelton ontwerp. Een sterke visie op de toekomst met een gezonde verankering in traditie verzekeren het succes van het legendarische Stelton design.

 • Bel of e-mail

  Privacy verklaring

  Ton en Tieneke
  Zwartjanstraat 85
  3035 AM Rotterdam
  Telefoon: 010-4657758
  mail:info@tonentieneke.nl