Ton en Tieneke

De webwinkel van Ton en Tieneke

Voor onze webwinkel hebben wij een selectie gemaakt uit onze bijzondere collectie design producten,horloges en (relatie) geschenken.

Unieke radio's

De originele radio’s van Tivoli Audio onderscheiden zich onder meer door hun unieke tuner, die voor een nagenoeg perfecte ontvangskwaliteit zorgt. De afwerking van de Tivoli Audio producten staat op hetzelfde hoge niveau als de geluidskwaliteit. Fluweelzacht kunststof, hoogglanzende lak, of eerlijk hout. Alle modellen, uit het op uw wensen toegesneden assortiment, bieden een keur aan aansluitmogelijkheden tot en met een compleet docking station voor uw IPOD.

De Tivoli Audio " IYIYI" is zonder enige twijfel het top model onder de IPOD spelers.

Ton en Tieneke

 • Design

  In zowel onze winkelwerkplaats aan de Zwart Janstraat 85 in Rotterdam, als in de webwinkel hebben we een grote collectie design artikelen van bekende merken zoals; Duo Design, Mono, Rosendahl, Stelton, en Tivoli Audio met ontwerpen van Erniel Vaessen,Gert Jan Vogel, Ralph Krämer, Franz Maurer, Piet Hein, Erik Magnussen en Henry Kloss

 • Tivoli Audio

  Hoogwaardige techniek, een elegant uiterlijk en een eenvoudige bediening. Dat is wat ontwerper Henry Kloss voor ogen stond toen hij de radio bouwde die de aanzet tot Tivoli Audio zou vormen. Kloss’ liefdesrelatie met hoogwaardige audio begint halverwege de vorige eeuw. Ook toen al was hij wars van beperkende budgetten, deadlines en modeverschijnselen, met een groot aantal superieure audioproducten als klinkend resultaat.

 • Bel of e-mail

  Privacy verklaring

  Ton en Tieneke
  Zwartjanstraat 85
  3035 AM Rotterdam
  Telefoon: 010-4657758
  mail:info@tonentieneke.nl