Ton en Tieneke

De webwinkel van Ton en Tieneke

Voor onze webwinkel hebben wij een selectie gemaakt uit onze bijzondere collectie design producten,horloges en (relatie) geschenken.

Sieraden van staal

Het fascinerende van roestvrij staal is zijn koele uitstraling. Maar zodra het een dialoog aangaat met goud, platina, parels of diamanten, wordt het spannend! Puur design. Nooit saai. De door Andreas Ernst ontworpen sieradencollectie is gemaakt van chirurgisch staal. De volgende eigenschappen staan garant voor de hoge kwaliteit van deze sieraden: Hypoallergeen, geen aanslag, geen oxidatie en een lange levensduur. Door het gebruik van het chirurgisch staal zijn de sieraden compatibel met huid, dus bijzonder geschikt voor gevoelige mensen en bestand tegen externe invloeden. De zorgvuldige afwerking en hoogwaardige materialen garanderen een lange levensduur.

Staal, koel en fascinerend mooi.

Ton en Tieneke

 • Sieraden

  Sieraden zijn, sinds wij begonnen in 1972, de basis van onze collectie. Een selectie van bijzondere ontwerpen in goud, zilver en andere edele metalen van bekende huizen zoals Ernstes Design, Feniom, Frans Zeegers, Jeh Collection, Metal Art, Quinn en Otracosa. Maar ook onze eigen ontwerpen zijn te vinden in onze Winkelwerkplaats.

 • Ernstes design

  Vanaf het begin speelt de passie om met staal te spelen bij ERNSTES DESIGN een belangrijke rol. Aanvankelijk werd staal niet gezien als een geschikt materiaal voor sieraden, maar het werd een van de meest populaire materialen in de sieraden industrie, niet in het minst door de ontwerpen van ERNSTES DESIGN!

 • Roestvrij staal staat voor intelligentie en vindingrijkheid, goede technische eigenschappen gecombineerd met een modern, tijdloos design. Het is ook geschikt voor mensen met allergie├źn

 • Dat ERNSTES DESIGN is uitgegroeid tot een sterk merk is slechts te danken aan goede producten met een goede prijs. Een goed product overtuigt niet door goede marketing, maar simpelweg door permanente prestatie!

 • Bel of e-mail

  Privacy verklaring

  Ton en Tieneke
  Zwartjanstraat 85
  3035 AM Rotterdam
  Telefoon: 010-4657758
  mail:info@tonentieneke.nl