Ton en Tieneke

De webwinkel van Ton en Tieneke

Voor onze webwinkel hebben wij een selectie gemaakt uit onze bijzondere collectie design producten,horloges en (relatie) geschenken.

Het ontwerp van Frans Zeegers

Een juweel begint zijn leven als een idee in het hoofd van Frans, die er dan via schetsen een ontwerp van maakt. Daarbij komt veel kijken. Mooi, harmonieus en "nieuw" is niet genoeg.
Een juweel moet comfortabel en plezierig gedragen worden en de natuurlijke gratie van de draagster (of drager) accentueren. De constructie behoort stabiel te zijn, om levenslang mee te gaan, en de edelstenen moeten stevig worden gezet, maar als het ware toch onzichtbaar.

Mooi, harmonieus en "nieuw" is niet genoeg

Ton en Tieneke

 • Sieraden

  Sieraden zijn, sinds wij begonnen in 1972, de basis van onze collectie. Een selectie van bijzondere ontwerpen in goud, zilver en andere edele metalen van bekende huizen zoals Feniom, Frans Zeegers, Jeh Collection, Metal Art, Quinn en Xen. Maar ook onze eigen ontwerpen zijn te vinden in onze Winkelwerkplaats.

 • Frans Zeegers

  Opvallend, maar niet te extravagant. Sierlijk, speels en toch solide. Met de hand gemaakt, maar terughoudend geprijsd. Markant van vorm, zonder in te boeten aan elegant draagcomfort. Het is deze combinatie van eigenschappen, die ontwerper Frans Zeegers voor zijn collectie zoekt.

 • Bel of e-mail

  Ton en Tieneke
  Zwartjanstraat 85
  3035 AM Rotterdam
  Telefoon: 010-4657758
  mail:info@tonentieneke.nl