Winkelwagen

Privacy verklaring


PRIVACY VERKLARING

1)Ton & Tieneke kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt
van de diensten van Ton & Tieneke, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Ton & Tieneke verstrekt. Ton & Tieneke kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam - Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres

2)Ton & Tieneke verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan Ton & Tieneke uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht.

3)Ton & Tieneke bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

4)Ton & Tieneke verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

5)Ton & Tieneke maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Ton & Tieneke bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Ton & Tieneke te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Ton & Tieneke heeft hier geen invloed op.
Ton & Tieneke heeft Google geen expliciete toestemming gegeven om via Ton & Tieneke verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

6)U kunt een verzoek tot correctie of verwijdering sturen naar info@tonentieneke.nl. Ton & Tieneke zal zo snel mogelijk, maar binnen tien weken, op uw verzoek reageren.

7)Ton & Tieneke neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Ton & Tieneke maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om teborgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

8)Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Ton & Tieneke verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Ton & Tieneke op via info@tonentieneke.nl.

www.tonentieneke.nl is een website van Ton & Tieneke.

Ton & Tieneke is als volgt te bereiken
Zwartjanstraat 85B – 3035AM Rotterdam
E-mailadres: info@tonentieneke.nl